CORONA / COVID-19

Er is terug een algemeen mondmaskerplicht en een Covid Safe Ticket is verplicht bij een bijeenkomst met meer dan 50 personen. Mondmaskerplicht geldt vanaf de leeftijd van 12 jaar.

   CORONA MAATREGELEN

  OVERBRENGEN VAN UW DIERBARE

  Zoals gebruikelijk gebeurt het overbrengen van uw geliefde naar ons uitvaartcentrum met de nodige sereniteit. Indien het overlijden thuis heeft plaatsgevonden vragen we om enkel de naaste familie aanwezig te laten zijn.

   

  REGELEN VAN DE UITVAART

  Omdat we een persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel dragen hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om op een veilige manier de uitvaart te plannen. Toch vragen we u om met aantal aanwezige familieleden te beperken om de nodige afstand te kunnen bewaren.

   

  BEGROETINGEN

  Indien uw dierbare overledene COVID-negatief is bevonden door de vaststellende arts, is een laatste groet in ons uitvaartcentrum mogelijk. De begroetingen kunnen opnieuw doorgaan zonder beperkingen, op voorwaarde dat alle aanwezigen een mondmasker dragen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

  Indien u gezondheidsklachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, verkoudheid of koorts adviseren wij u niet naar de uitvaart of de begroetingen te komen. Dit om verdere verspreiding te vermijden.

   

  DE AFSCHEIDSPLECHTIGHEID

  Een uitvaartdienst kan opnieuw plaatsvinden in aanwezigheid van een onbeperkt aantal personen. In onze eigen aula blijft er mogelijkheid tot live streaming of opname.

  Het is belangrijk om fysiek contact (bv. een hand geven, omhelzingen) tijdens het condoleren voor of na de dienst te vermijden. Raak je hart aan om je medeleven te betuigen. Het spreekt voor zich dat iedereen de nodige hygiëne-maatregelen zoals vastgelegd door onze regering in acht neemt.

   

  KOFFIETAFELS

  Koffietafels kunnen opnieuw plaatsvinden, rekening houdend met dezelfde voorwaarden die gelden voor de horeca. Onze koffiezaal is uitgerust met een luchtkwaliteitsmeter, conform de overheidsmaatregelen. Vanaf 50 personen is een Covid Safe Ticket verplicht.

   

  DE WINKEL

  U kunt in onze winkel terecht tijdens onze reguliere openingsuren. Wij vragen om hierbij de regels inzake social distancing te respecteren en 1,5 meter afstand te bewaren. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

   

  Wij zorgen ook in deze uitzonderlijke periode voor een waardige begeleiding en een afscheid op maat.

  Heeft u verder nog vragen, neem gerust contact met ons op: info@ceulemansdanny.be of telefonisch op 015/55 44 27.