CORONA / COVID-19

Vanaf heden is het dragen van een mondmasker verplicht – zowel voor de medewerkers als de nabestaanden – tijdens:

  • de plechtigheden in aula’s, kerken en crematoria
  • het bezoek aan de showroom
  • de fysieke regelingen (indien deze niet op afstand kunnen gebeuren)
  • de begroetingen. 

 CORONA MAATREGELEN

OVERBRENGEN VAN UW DIERBARE

Zoals gebruikelijk gebeurt het overbrengen van uw geliefde naar ons uitvaartcentrum met de nodige sereniteit. Indien het overlijden thuis heeft plaatsgevonden vragen we om enkel de naaste familie aanwezig te laten zijn.

 

REGELEN VAN DE UITVAART

Omdat we een persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel dragen hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om op een veilige manier de uitvaart te plannen. Toch vragen we u om met aantal aanwezige familieleden te beperken om de nodige afstand te kunnen bewaren.

 

BEGROETINGEN

Indien uw dierbare overledene COVID-negatief is bevonden door de vaststellende arts, is een laatste groet in ons uitvaartcentrum mogelijk. De begroetingen kunnen opnieuw doorgaan zonder beperkingen, op voorwaarde dat alle aanwezigen een mondmasker dragen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Indien u gezondheidsklachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, verkoudheid of koorts adviseren wij u niet naar de uitvaart of de begroetingen te komen. Dit om verdere verspreiding te vermijden.

 

DE AFSCHEIDSPLECHTIGHEID

Een uitvaartdienst kan opnieuw plaatsvinden in aanwezigheid van een onbeperkt aantal personen. In onze eigen aula blijft er mogelijkheid tot live streaming of opname.

Het is belangrijk om fysiek contact (bv. een hand geven, omhelzingen) tijdens het condoleren voor of na de dienst te vermijden. Raak je hart aan om je medeleven te betuigen. Het spreekt voor zich dat iedereen de nodige hygiëne-maatregelen zoals vastgelegd door onze regering in acht neemt.

 

KOFFIETAFELS

Koffietafels kunnen opnieuw plaatsvinden, rekening houdend met dezelfde voorwaarden die gelden voor de horeca. Bij verplaatsingen dient een mondmasker te worden gedragen. Onze koffiezaal is uitgerust met een luchtkwaliteitsmeter, conform de overheidsmaatregelen.

 

DE WINKEL

U kunt in onze winkel terecht tijdens onze reguliere openingsuren. Wij vragen om hierbij de regels inzake social distancing te respecteren en 1,5 meter afstand te bewaren. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

 

Wij zorgen ook in deze uitzonderlijke periode voor een waardige begeleiding en een afscheid op maat.

Heeft u verder nog vragen, neem gerust contact met ons op: info@ceulemansdanny.be of telefonisch op 015/55 44 27.