Over ons

Rouwcenter Danny Ceulemans & co heeft als familiale onderneming meer dan 28 jaar ervaring in het begeleiden van nabestaanden.

In 1995 richtte Danny Ceulemans, samen met zijn ouders die eerder al hun sporen hadden verdiend in de uitvaartsector, het rouwcenter op. Enkele jaren later trad ook zijn echtgenote, Sonja Nauwelaerts, toe tot de zaak. In 2020 kwam de derde generatie mee aan het roer. Sindsdien zet Stefanie haar schouders mee onder de verdere uitbreiding en vernieuwing van de familiezaak.

Het rouwcenter Danny Ceulemans & co staat garant voor een waardig afscheid.

Mede dankzij de recente uitbereidingen beschikt de onderneming over de nodige faciliteiten om een gehele uitvaart te laten plaats vinden op één plek (van het regelen van de begrafenis, het voorzien van het nodige drukwerk, het opbaren van overledenen in hun eigen funerarium, het houden van de plechtigheid tot het verzorgen van koffietafels).

Als begrafenisondernemers hechten Danny, Sonja en Stefanie er veel belang aan om zo dicht mogelijk bij de mensen te staan. Het creëren van een familiale en gemoedelijke sfeer waarbinnen de uitvaart kan plaatsvinden, rekenen zij dan ook steevast tot hun kernwaarden.